La Ferme

by De Feestarchitect


Wil u ‘s middags een lichte lunch en ‘s avonds een culinair hoogstandje? Of gaat u liever op daguitstap om ‘s avonds met uw gezelschap te dineren? De Feestarchitect verzorgt het allemaal.
 
Op de brasseriekaart staan klassiekers zoals een Ceasarsalade. Voor het diner presenteren we u gerechten zoals gerookte forel en daikon met zachte geitenkaas. De forel komt van een nabijgelegen forelkweker, want we willen samenwerken met lokale kwekers, brouwers en boeren.
 
We bieden zowel ‘s middags als ‘s avonds een verfijnde brasseriekaart aan. De topper is het diner met een 3- of 4-gangen menu dat dagelijks wisselt. Alle gerechten zijn ook a la carte te verkrijgen.
U neemt plaats, afhankelijk van het weer, op het buitenterras in een ware Provence-setting of binnen in La Ferme. Op mooie zomerdagen kan u ook dineren rond ons vuurconcept.
 
Blijft u voor  langere periode bij ons? Dan voorzien wij een dagelijks wisselende menu waarbij de chef zich laat inspireren door het moment en de beschikbare producten.

 

Driegangen        €45

Viergangen       €57

Lunch          12:00 - 14:30

Diner          18:30 - 22:00

Untitled design (12).png
7.JPG

The Lounge

Even uitblazen na een activiteit, samen komen met uw gezelschap of even een tussenstop maken op route naar uw volgende bestemming, het kan in onze bar. Indien het weer dit toelaat zal deze buiten zijn, bij slechtere weersomstandigheden hebben we een grote Lounge waar u zich kan ontspannen.

Open : 12:00 - 01:00

©2020                

Algemene voorwaarden

Cookies & Privacy beleid